DRAMA NA DUNAVU! Potonuo splav u Smederevu: Gosti u panici i neverici napuštaju objekat (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 01:59

DRAMA NA DUNAVU! Potonuo splav u Smederevu: Gosti u panici i neverici napuštaju objekat (FOTO)

Prema prvim informacijama, nema povređenih lica.

Splav "Boem" u Smederevu na Dunavskom Keju, potonuo je večeras, prenosi Instagram stranica 192.

Inače, večeras je bilo svečano otvaranje ovog splava, ali je, nažalost potonuo u Dunav.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

- Biće idealno mesto za sve one koji vole instituciju kafane. U prijatnom ambijentu, uz bogat izbor domaćih i stranih vina, piva, rakije i žestokih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pića, sedam dana u nedelji možete da se provedete za svoju dušu. Ako slavite, ako tugujete, ako lumpujete… Mi vas čekamo. Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu". "Kafana Boem” upravo to želi da bude – najlepše mesto na svetu - stoji u objavi na Instagram stranici pomenute kafane.

Na njihovom profilu se takođe može videti da je do pre manje od sat vremena bila vesela atmosfera i niko nije slutio da će do ovoga doći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.