DRAMA NA AUTO-PUTU KOD SMEDEREVA: Autobusu otpao točak u toku vožnje - među putnicima zavladala panika

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 17:46

DRAMA NA AUTO-PUTU KOD SMEDEREVA: Autobusu otpao točak u toku vožnje - među putnicima zavladala panika

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se danas na auto-putu smer od Niša ka Beograda, kada je kod isklučenja Kolari, u blizini Smedereva, autobusu prevoznika "Kavim" otpao točak u sred vožnje.

Na auto-putu od Niša, u smeru ka Beogradu, kod isključenja Kolari u blizini Smedereva, danas se dogodila saobraćajna nezgoda koja je mogla da se pretvori u pravu tragediju sa nesagledivim posledicama. Naime, aubotusu prevoznika "Kavim" otpao je zadnji točak u toku vožnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nastala je prava drama, ali srećom nije bilo težih posledica, jer je vozač uspeo da se stane u zaustavnoj traci.

Prema prvim informacijama, u ovoj nezgodi nije bilo povređenih, a tragedija je izbegnuta samo zahvaljujući veštom vozaču i pukoj sreći.

Patrola policije obezbeđuje mesto nezgode da ne bi došlo do naletanja, a najveću neugodnost doživeli su putnici koji su morali da sačekaju nov prevoz.

Iz kompanije "Kavim" iz Vranja, nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Autobusu otpao točak u toku vožnje

Izvor: JUGpress.com, 11.Dec.2022

VRANJE..Na auto-putu Beograd – Niš,  aubotusu prevoznika „Kavim – Jedinstvo“ iz  Vranja danas se dogodio veliki peh, kada je sa vozila u toku vožnje otpao zadnji točak...To se desilo u blizini Smedereva, javljaju prestonički mediji...Zahvaljujući činjenici da je vozač uspeo da zaustavi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.