DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA Avion za Cirih prizemljen zbog ptice!

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA" Avion za Cirih prizemljen zbog ptice!

Avion, kompanije "Swiss Airlines", vraćen je danas nakon poletanja na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" zbog ptice koja je uletela u motor aviona, saznaje "Blic".

Iako je avion za Cirih sa ukupno 160 putnika poleteo oko 14.40 sati sa beogradskog aerodroma, vraćen je nakon desetak minuta iz bezbednosnih razloga kada je primećeno da je ptica uletela u desni motor.

Avion, tipa "Airbus A320", je potom bezbedno sleteo na pistu.

- Avion avio-kompanije "Swiss >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Airlines" na redovnoj liniji Beograd-Cirih prilikom poletanja došao je u kontakt sa jednom pticom koja je uletela u desni motor. Po procedurama koje se primenjuju u takvim situacijama, avion se vratio na beogradski aerodrom,a putnici su iskrcani i nalaze se u tranzitnom delu Aerodroma Nikola Tesla - rečeno je "Blicu" na Aerodromu.

Avion je odleteo u 15.43 za Švajcarsku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ptica uletela u motor, prizemljen avion za Cirih

Izvor: RTS, 17.Sep.2015

. Nakon poletanja sa beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", avion koji je leteo za Cirih vraćen zbog ptice koja je uletela u motor aviona.

Nastavak na RTS...

Prinudno sletio avion sa 60 putnika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Sep.2015, 08:54

Skoro 40 putnika aviona kompanije ČSA završilo je noćas u bolnicama zbog trovanja dimom pošto se avion za Hamburg sinoć vratio ubrzo nakon polijetanja u Prag i prinudno sletio na praški međunarodni aerodrom Vaclava Havela...Avion tipa ATR42-500 sa 60 putnika uspješno je prinudno sletio na aerodrom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.