DRAMA ISPRED SUDA U KRAGUJEVCU: Bivši policajci prete da će se živi zapaliti, ispred zgrade opsadno stanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA ISPRED SUDA U KRAGUJEVCU: Bivši policajci prete da će se živi zapaliti, ispred zgrade opsadno stanje!

Iz vrha kragujevačkog MUP-a naređeno je da se po cenu hapšenja spreči samospaljivanje preko 20 bivših policajaca iz Raške ispred Apelacionog suda u Kragujevcu.

Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Suda. Policajci optuženi u sporu doneli benzin i dva šatora.

Sud rešava po osuđujućoj presudi Višeg suda u Kraljevu

SRBIJA U ŠOKU! Osumnjičena da je Jelenu (28) mučila i terala da JEDE IZMET, a sada se ŽALI NA PRITVOR!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Kolege nije vaš život vredan ničega, nemojte se spaljivati. Svi mi se poznajemo, biće sve u redu - ubeđivao je svoje bivše kolege jedan od policajaca iz patrole koji se nalazi od ranog jutra kod zgrade Suda. U samoj zgradi i na stražnjem ulazu, videli smo veliki broj pripadnika interventne jedinice, a nezvanično se pročulo da je iz vrha kragujevačkog MUP-a, naređeno da se uhapse svi koji pokušaju da unesu benzin zbog izazivanja opšte opasnosti".

- Nas nekoliko se zaklelo u crkvi da će se zapaliti ukoliko nas osude. Dosta je bilo maltretiranja, šikaniranja, terora. Mi nemamo kud - kažu optuženi iz Raške oko okupljeni oko suda u Kragujevcu koji su se obratil svim međunarodim organizacijama u EU za zaštitu ljudskih prava

Oni su doneli dva šatora i 22 flaše benzina. Pre ulaska u sud prošli su rigoroznu kontrolu i pretres. Suđenje je počelo u 10 časova.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.
Pogledaj vesti o: Raška,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GUŽVA ISPRED SUDA U KRAGUJEVCU Bivši policajci na suđenje doneli 22 flaše benzina

Izvor: Blic, 22.Okt.2018

Dvadeset bivših policajaca iz Raške o čijoj osuđujućoj presudi se danas odlučuje ispred Apelacionog suda u Kragujevcu doneli su dva šatora i 22 flaše benzina ispred zgrade suda i prete da će se zapaliti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.