DRAGI PRIJATELJU, POBEDIĆEŠ: Vučić uputio reči podrške našem komšiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 00:10

DRAGI PRIJATELJU, POBEDIĆEŠ: Vučić uputio reči podrške našem komšiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se danas na društvenoj mreži Tviter

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se oglasio danas na društvenoj mreži Tviter povodom vesti da je bugarski premijer Bojko Borisov pozitivan na virus korona.

- Dragi prijatelju želim ti brz i potpun oporavak i mnogo snage! Pobedićeš! - napisao je predsednik Vučić.

Dear friend @BoykoBorissov, I wish you a fast and full recovery and much strength! You will win!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
— Александар Вучић (@predsednikrs) October 25, 2020

Podsedimo, ranije danas je objavljeno da je Borisov pozitivan na virus korona nakon dva testiranja. On se trenutno nalazi na kućnom lečenju.

Borisov je još u subotu izjavio da je u samoizolaciji pošto je bio u kontaktu sa zamenikom ministra građevine Nikolajem Nankovom, koji je bio pozitivan na testu na korona virus.

Međutim, nešto kasnije je Regionalni zdravstveni inspektorat u Sofiji saopštio da je ukinuo obavezan karantin Borisovu pošto je dva uzastopna dana imao negativan nalaz na testu za korona virus.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.