DRAGANU STAMENKOVIĆU 40 GODINA ROBIJE: Monstrum je UBIO RODITELJE, pa ih ZAKOPAO u SEPTIČKU JAMU (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANU STAMENKOVIĆU 40 GODINA ROBIJE: Monstrum je UBIO RODITELJE, pa ih ZAKOPAO u SEPTIČKU JAMU (FOTO)

Dragan Stamenković (46) iz Niške Banje osuđen je na 40 godina zatvora jer je brutalno ubio oca Milana (71) i majku Slavenku (63) a potom njihova tela bacio u septičku jamu. Najpre je bio osuđen na 30 godina, ali je Apelacioni sud preinačio kaznu.

U martu ove godine u ponovljenom procesu osuđen je na 30 godina, a njegova nevenčana supruga Anita Stolić (40) iz Niša osuđena je na 15 godina zbog pomaganja i prikrivanja zločina, piše Alo.

Roditelji su mu branili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bude sa Anitom Stolić, jer se zvanično još nije razveo od prve žene, zbog čega su se svađali.

Foto: Telegraf

– Dragan je bio kivan na roditelje što nisu odobravali njegovu vezu sa Anitom, a i ona ih je mrzela zbog toga. Milan i Slavenka su voleli Draganovu prethodnu suprugu sa kojom ima dvoje dece, i želeli su da mu se ona vrati. Zbog toga su se stalno svađali, pa je tako bilo i u veče ubistva. Kada su Dragan i Anita ušli u dvorište, dvoje staraca su u pidžamama izašli ispred kuće i počeli da ih grde – saznajemo iz istrage.

Foto: Telegraf

Dragan je ispričao i da je sa mrtve majke skinuo zlatni nakit i da im je uzeo ušteđevinu. Dan nakon ubistva, zlato je razmenio uz doplatu za nakit za Anitu vredan dve hiljade evra.

– Dragan je letvom napao roditelje, zadavši im više udaraca po glavi. Sve se to dešavalo naočigled Anite, koja nije preduzimala ništa da spreči zločin, iako su starci preklinjali za život. Zatim je uz njenu pomoć telo majke, a zatim i oca, za kojeg je kazao da je bio živ i krkljao, stavio u ručna kolica, doterao ih do jame i bacio ih u rupu. Anita je negirala ubistvo, ali je priznala da je pomogla Draganu da se otarasi leševa – kažu naši sagovornici iz istrage.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.