DPS JAČA OD ČELIKA: Nosilac liste Zajedno Živković poručio da Bez koalicije Zajedno nema stabilne, reformske, evropske vlade

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 23:39

"DPS JAČA OD ČELIKA": Nosilac liste Zajedno Živković poručio da "Bez koalicije Zajedno nema stabilne, reformske, evropske vlade"

Nosilac liste Zajedno okupljene oko DPS Danijel Živković poručio je večeras da je ova stranka pokazala da je najjača politička partija i da bez nje nema stabilne vlade Crne Gore.

Rekao je da su spremni na saradnju sa svima koji poštuju tekovine DPS.

- Na osnovu prebrojanih svih glasova, DPS ima 18 mandata, druga je PES sa 17 mandata što potvrđuje činjenicu da je DPS jača i od čelika - rekao je Živković.

- Izborni rezultat smo - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodao je - ostvari zajedno sa SD, LP i DUA.

- Dakle, ova koalicija je svojom snagom potvrdila političku relevantnost, bez koalicije Zajedno nema stabilne, reformske, evropske vlade - poručio je Živković.

Dodao je da je DPS pokazao i na ovim izborima političku relevantnost, a to je da će ova stranka, kako je kazao, diktirati tempo promena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Živković: DPS je najjača stranka, bićemo kičma nove vlade

Izvor: Danas, 12.Jun.2023, 00:26

Nosilac liste koalicije oko Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore Danijel Živković izjavio je večeras u Podgorici da je ta partija najjači politički subjekt u zemlji i da bez saveza koji predvodi neće biti moguće formiranje stabilne, reformske vlade.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.