DOŠAO NA ODMOR, PA UMALO IZGUBIO GLAVU! Novi detalji krvave drame u Tutinu: Evo gde je eskaliralo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 13:42

DOŠAO NA ODMOR, PA UMALO IZGUBIO GLAVU! Novi detalji krvave drame u Tutinu: Evo gde je eskaliralo

Povređeni mladić je iz Beča, a u Tutin je došao na odmor.

Uhapšeni mladić (17) koji je sinoć pucao u Tutinu, kako se saznaje je društvu želeo da se pohvali pištoljem, nakon čega je ispalio hitac koji je okrznuo i povredio mladića (17).

Samo je pukom srećom izbegnuta tragedija sinoć u Tutinu, kada je tinejdžer (17) ispred jednog internet kluba u tom gradu, u nameri da se pohvali, i pokazujući pištolj svojim drugarima, ispalio hitac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je okrznuo glavu drugom sedamnaestogodišnjaku koji je bio u njegovom društvu.

Povređenog momka su u Dom zdravlja u Tutinu sinoć dovela braća. On je došao u svesnom stanju, ali sa obilnim krvarenjem glave. Dobio je povrede na potiljačnom delu.

Povređeni mladić je iz Beča, a u Tutin je došao na odmor.

U Novom Pazaru, gde je prebačen sinoć iz Tutina i gde je sada na lečenju, navode da se ne može sa sigurnošću reći da je povreda na potiljku od metka, već od pada, jer je najverovatnije u tom metežu, nakon što je pištolj ispalio metak ovaj momak pao.

Kako se nezvanično saznaje, oružje je porodični pištolj osumnjičenog mladića.

Uhapšenom tinejdžeru se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija. Njemu je odmah određeno zadržavanje od 48 sati. Zbrinuti dečak iz Tutina je van životne opasnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.