DOŠAO DA ODA POŠTU ČUVARU: Čuveni srpski sportista slomljen bolom, dobro je poznavao Dragana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 12:33

DOŠAO DA ODA POŠTU ČUVARU: Čuveni srpski sportista slomljen bolom, dobro je poznavao Dragana (FOTO)

Užasna tuga.

Danas je u Srbiji drugi dan žalosti zbog ubistava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i masovnog ubistva u selima u okolini Smedereva i Mladenovca.

Danas je i sahrana četiri učenika i radnika obezbeđenja škole na Vračaru, ali i petorice momaka koji su ubijeni u pucnjavi u Malom Orašju.

Troškove sahrane đaka snosi Grad Beograd.

Na groblju Lešće u Beogradu u 12 časova počinje sahrana čuvara Dragana Vlahovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Veliki broj građana i učenikase okupio da se pozdravi od herojski nastradalog čuvara škole  "Vladislav Ribnikar".

Među njima je proslavljeni srpski košarkaš Duško Savanović, koji je poznavao Dragana Vlahovića budući da Savanovićeva ćerka ide u školu "Vladislav Ribnikar".

Podsetimo, Savanovićeva ćerka bila je u školi kada se odigrala pucnjava koja je završena sa devet žrtava. On se ubrzo pojavio na licu mesta i odveo ćerku kući usput potvrdivši novinarima da je s njom sve u redu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽIVOT POSVETIO DECI Sahranjen čuvar škole kojeg je ubio dečak ubica: Bivši učenik doneo crtež na kojem je Dragan nacrtan kao SUPERHEROJ

Izvor: Blic, 06.Maj.2023

Veliki broj porodice i prijatelja okupio se ispred kapele na beogradskom groblju "Lešće" da oda poslednju počast tragično nastradalom čuvaru OŠ "Vladislav Ribnikar", koji je zajedno sa još osam đaka tragično stradao od ruke maloletnog Koste Kecmanovića (13).

Nastavak na Blic...

Danas sahrane žrtava masovnih ubistava u Beogradu i Mladenovcu

Izvor: Beta, 06.Maj.2023

Devojčica E.K. (14), koja je ubijena u masovnoj pucnjavi u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" sahranjena je danas na Centralnom groblju u Beogradu.Kako su preneli mediji, tokom dana će biti sahranjeno još troje đaka te škole i radnik obezbeđenja koje je 3. maja ubio učenik sedmog...

Nastavak na Beta...

Plasido Domingo i „Virtuozi“ o tragediji u školi na Vračaru: Potpuno smo slomljeni, preneraženi i ogorčeni

Izvor: Danas, 06.Maj.2023

Čuveni operski pevač i dirigent Plasido Domingo i Marijan Keler, producentkinja talent šou programa "Virtouzi", u kojem je 2020. godine učestvovao i jedan od nastradalih učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, uputili su saučešće porodicama ubijenih u pucnjavi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.