DONETA ODLUKA: Poznati pravoslavni glumac vodiće inauguraciju Bajdena

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2021, 20:53

DONETA ODLUKA: Poznati pravoslavni glumac vodiće inauguraciju Bajdena

Poznato koje još poznate ličnosti će biti prisutne

Glumac Tom Henks vodiće 20. januara, na dan inauguracije Džoa Bajdena, svečani program, saopštili su organizatori ovog događaja.

U specijalnoj emisiji koja će trajati 90 minuta i zvaće se "Slavimo Ameriku" pojaviće se i još neke poznate ličnosti u SAD, kao što su Džon Bon DŽovi, Demi Lovato, Džastin Timberlejk i Ent Klemons, preneo je Rojters.

Bajden i potpredsednica Kamala Haris će položiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svečanu zakletvu tog dana i oni će održati uvodni govor na ceremoniji.

Program će biti prenošen na televizijama CBS, ABC, CNN, NBC, MSNBC, a biće strimovan i na Jutjubu, Fejsbuku, Tviteru i još nekim onlajn platformama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.