DONETA ODLUKA O DUŠKU ŠARIĆU: Oglasio se Viši sud u Beogradu nakon saslušanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 18:01

DONETA ODLUKA O DUŠKU ŠARIĆU: Oglasio se Viši sud u Beogradu nakon saslušanja

Prenosimo saopštenje Višeg suda u Beogradu.

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal odredilo je danas Dušku Šariću pritvor koji može trajati do 60 dana, naveo je sud u zvaničnom saopštenju.

Doneto je rešenje kojim je ostavljeno na snazi rešenje ovog suda od 27.07.2022. godine, kojim je prema okrivljenom Dušku Šariću određen pritvor.

Pritvor mu je određen iz razloga propisanih odredbom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << člana 211 stav 1 tačka 1 i 3 Zakonika o krivičnom postupku, i to usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a koji pritvor mu se računa od 04.01.2024. godine, kada je lišen slobode i koji mu po ovom rešenju može trajati najduže 60 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dušku Šariću i Milanu Vučiniću potvrđen pritvor

Izvor: Danas, 05.Jan.2024

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu - Posebno odeljenje za organizovani kriminal danas je odlučilo da ostanu na snazi rešenja po kojima je Dušku Šariću i Milanu Vučiniću određen pritvor do 60 dana, saopštio je Viši sud.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.