DOLIJALI NAKON DVE GODINE! Policija rešila SVIREPO ubistvo muškarca (58) - ojadili ga za skoro pola MILIONA evra, pa mu KRVNIČKI oduzeli život

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 00:01

"DOLIJALI" NAKON DVE GODINE! Policija rešila SVIREPO ubistvo muškarca (58) - ojadili ga za skoro pola MILIONA evra, pa mu KRVNIČKI oduzeli život

Žrtvi se 2022. godine izgubio svaki trag

Zagrebačka policija razrešila je ubistvo pedesetosmogodišnjaka, čiji je nestanak prijavljen 2022. godine za koje su osumnjičeni Nemac (57), koji živi u Hrvatskoj i žena (61) kako bi prikrili prodaju nekretnine oštećenog i zadržali protivpravnu imovinsku korist od 400.000 evra koju su međusobno podelili.

Iz zagrebačke policije saopšteno je da je šezdesetjednogodišnjakinja osumnjičena da je, s ciljem pribavljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znatne imovinske koristi za sebe i za osumnjičenog pedesetsedmogodišnjaka, falsifikovala isprave na osnovu kojih je, kao punomoćnik oštećenog, prodala poslovni prostor u Dubrovniku za 400.000 evra.

Sumnja se da su potom Nemac i šezdesetjednogodišnjakinja namamili oštećenog u iznajmljeni stan, gde su ga usmrtili kako bi prikrili prodaju njegove nekretnine i zadržali znatnu protivpravnu imovinsku korist.

Nakon kriminalističke istrage, policajci su osumnjičene osobe predali pritvorskom nadzorniku u zakonskom roku, dok je krivična prijava podneta Županijskom državnom tužilaštvu u Velikoj Gorici.

Izvor: Srbija Danas/Agencije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.