DOKLE VIŠE?! Albanac uhapšen zbog POLNOG UZNEMIRAVANJA maloletnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 20:51

DOKLE VIŠE?! Albanac uhapšen zbog POLNOG UZNEMIRAVANJA maloletnica

Krivično delo je dokumentovano od strane policije.

Policijska stanica u Trebinju primila je prijavu da je jedno nepoznato lice muškog pola pokazivalo polni organ maloletnim devojčicama.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje dokumentovali su krivično delo polno uznemiravnje iz člana 170. Krivičnog zakonika RS.

- Policijski službenici su Okružnom javnom tužilaštvu predali državljanina Albanije, za kog postoje sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je izvršio Krivično delo polnog uznemiravanja. Naime, PS Trebinje je juče primila prijavu da je jedno nepoznato lice muškog pola u gradu Trebinju pokazivalo polni organ maloletnicima - izjavila je potparol PU Trebinje i dodala da lice ima privremeni boravak gradu i da radi u jednoj firmi.

- O događaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo policijskim službenicima da preduzmu sve mere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog dela polno uznemiravanje - istakla je ona.

Izvor: Srbija Danas/Agencije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.