DOKAZ DA SU ŽIVE: Boko Haram objavio novi snimak devojčica kidnapovanih pre dve godine! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ DA SU ŽIVE: Boko Haram objavio novi snimak devojčica kidnapovanih pre dve godine! (VIDEO)

Nigerijska islamistička grupa Boko Haram objavila je novi video kidnapovanih Čibok učenica.

Ovaj video upućen je nigerijskoj vladi i dokazuje da su devojčice koje su kidnapovane pre dve godine još uvek žive, a neke od njih su identifikovali roditelji.



Na snimku se vidi oko 50 devojčica iz ove škole kako stoje iza militanta iz Boko Harama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji zahteva oslobađanje njihovih boraca u zamenu za oslobađanje devojčica. Takođe, u ovom video jedna od učenica apeluje na vladu da oslobodi zatvorenike, kako bi one mogle da budu puštene kući.

Ovo je treći snimak otetih učenica koji su militanti pustili u javnost.

Otmica učenica izazvala je globalnu akciju na društvenim mrežama, pod nazivom "Vratite nam naše deevojčice", a njoj su se priključile brojne poznate ličnosti širom sveta, među kojima je i prva dama SAD-a, Mišel Obama.

(Telegraf.rs/BBC)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boko Haram objavio novi snimak otetih devojčica

Izvor: RTS, 14.Avg.2016

Ekstremistička grupa Boko Haram objavila je novi video-snimak devojčica za koje tvrdi da su kidnapovane iz nigerijskog grada Čiboka u aprilu 2014. godine. . Na snimku objavljenom na Jutjubu su, kako navodi Boko Haram, prikazane...

Nastavak na RTS...

Boko Haram objavio novi video snimak otetih devojčica

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2016

Nigerijska islamistička organizacija Boko Haram objavila je danas novi video snimak na kojem se vide devojčice za koje se veruje da su učenice koje je ta grupa otela aprila 2014. u Čiboku, na severoistoku Nigerije...Džihadisti su na snimku zahtevali oslobađanje zatvorenih pripadnika Boko Harama...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.