DOKAZ DA JE HAMAS KORISTIO AL ŠIFU ZA SVOJE OPERACIJE?! IDF objavio snimak ulaza u tunel blizu bolnice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 22:32

DOKAZ DA JE HAMAS KORISTIO AL ŠIFU ZA SVOJE OPERACIJE?! IDF objavio snimak ulaza u tunel blizu bolnice (VIDEO)

Izraelska vojska je takođe objavila i fotografiju na kojoj se vidi oružje koje su vojnici navodno otkrili u unutrašnjosti bolnice Al Kuds u Gazi.

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su danas da su otkrile ulaz u tunel palestinske militantne grupe Hamas koji se navodno nalazi podno bolničkog kompleksa Al Šifa.

Na video-snimku, koji su objavile IDF, vidi se velika pukotina ispod temelja jedne od zgrada u krugu bolnice, a navodi se da su u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vojnici IDF locirali kabinet Hamasa, u kojem se navodno nalazi oružje, i to slično onom koje je Hamas koristio u napadu na Izrael 7. oktobra, prenosi Tajms of izrael.

#WATCH : In the Al Shifa Hospital, IDF troops found an operational tunnel shaft and a vehicle containing a large number of weapons#AlShifaHospital #Gaza #Ramallah #Israel #Palestine #LatestUpdate #BREAKING_NEWS pic.twitter.com/QmzshXm6ZO

— upuknews (@upuknews1) November 16, 2023

Izraelske trupe ušle su u bolnicu Al Šifa u sredu, nakon vazdušnog bombardovanja i kopnene operacije usmerene na militante Hamasa iz Gaze, koji su, prema izraelskim zvaničnicima, ubili 1.200 ljudi u napadu na južni Izrael 7. oktobra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.