DOK ME JE JEDAN TUKAO, DRUGI JE SVIRAO HARMONIKU! Jeziva ispovest muzičara koji je pretučen u Beton hali

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 14:44

"DOK ME JE JEDAN TUKAO, DRUGI JE SVIRAO HARMONIKU!" Jeziva ispovest muzičara koji je pretučen u Beton hali

Policija je kod uhašenih našla četiri instrumenta.

Beogradska policija u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila je danas šest osoba među kojima su dvojica maloletnika zbog napada i razbojništva na članove trubačkog orkestra "Kobre" iz Vladičinog Hana.

U Urgentnom centru u teškom stanju nalaze se trubači (22) i  (47) koji su sa još dvojicom kolega pretučeni kod „Beton hale“ u Karađorđevoj ulici. Batine su dobili bejzbol palicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i motkama.

Kako „Telegraf.rs“ saznaje, jedan od povređenih je policiji rekao da su „napadnuti čim su izašli iz automobila, da je bilo oko 30 muškaraca i da su ih tukli bejzbol palicama“.

- Dok me je jedan udarao drugi je pored mene svirao harmoniku. Neke moje kolege su se spasile bežanjem - rekao je jedan od povređenih trubača tokom istrage.

On je rekao da sumnja da se „motiv napada krije u ljubomori“. Međutim, nije mogao da otkrije indetitet napadača. Sa lakim telesnim povredama u bolnicu su primljeni još dvojica muškaraca.

Povređeni su inspektorima rekli da su im napadači uzeli i trube.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.