DOĐITE BRZO, MOJA VOLJENA VERA SE OBESILA! Mladić u panici prijavio samoubistvo verenice, ali kad je policija videla telo, odmah ga je uhapsila

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 08:32

"DOĐITE BRZO, MOJA VOLJENA VERA SE OBESILA!" Mladić u panici prijavio samoubistvo verenice, ali kad je policija videla telo, odmah ga je uhapsila

Policija veruje da je devojka bila mrtva pre vešanja.

Letos je smrt 25-godišnjakinje u oblasti Кatanije u Italiji postala prava misterija, a policija se bacila u istraživanje ubistva iako se prvo sumnjalo da je u pitanju samoubistvo.

Tada su uhapšene dve osobe: njen saputnik, rumunski radnik, i njegov sunarodnik. Prema istražiteljima, dvojica muškaraca su umešani u smrt mlade žene.

Vera Šiopu, devojka iz Moldavije, pronađena je obešena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u seoskoj kući u kojoj je živela, u okrugu između Ramake i Paternoa. Tužilaštvo je otvorilo dosije.

Saputnik je bio taj koji je prijavio smrt tako što je pozvao policiju i rekao: "Brzo dođite, moja verenica, moja voljena Vera se obesila!"

Verzija po kojoj je Vera izvršila samoubistvo, međutim, nije ubedila karabinjere, koji su odlučili da uhapse njega i njegovog prijatelja, takođe stranca, koji mu je možda pomogao da izvrši ubistvo.

Кonopac je, prema policiji, bio pretanak da izdrži njenu težinu, a na telu su bile vidljive modrice i krvave rane.

Ovi elementi su doveli do hapšenja 33-godišnjeg radnika Georgea Kiprijana Apetreija i njegovog 31-godišnjeg saučesnika Кostela Balana.

Izvor: Srbija Danas/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.