DOBRE VESTI STIŽU IZ ŠAPCA: Obolelo još 69 osoba, odjavljena epidemija u Gerontološkom centru

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 17:51

DOBRE VESTI STIŽU IZ ŠAPCA: Obolelo još 69 osoba, odjavljena epidemija u Gerontološkom centru

Od početka epidemije, od kovida su preminula 22 korisnika doma za stare

Na teritoriji Mačvanskog okruga u poslednja 24 časa registrovano je 69 novoobolelih od virusa korona, a na teritoriji Šapca 37, objavljeno je na sajtu grada.

U Opštoj bolnici "Laza K. Lazarević" hospitalizovano je 100 pacijenata pozitivnih na virus korona, u respiratornoj jedinici nalaze se četiri pacijenta, dva su intubirana.

U poslednja 24 časa nije bilo preminulih od kovida. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić rekao je da su se stekli svi epidemiološki i higijenski uslovi da se odjavi epidemija u Gerontološkom centru.

.

Kada je reč o vakcinaciji, tokom jučerašnjeg dana na vakcinalnom punktu u sali Ekonomske škole "Stana Milanović" ruskom vakcinom vakcinisano je 145 sugrađana.

Danas je počela masovna imunizacija drugom dozom vakcine kineskog proizvođača "Sinofarm".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.