DOBRE VESTI IZ ZLATIBORSKOG OKRUGA: Sedam puta manje obolelih od korone nego juče

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 16:54

DOBRE VESTI IZ ZLATIBORSKOG OKRUGA: Sedam puta manje obolelih od korone nego juče

Zbog povećanja broja obolelih od kovida-19, pre nekoliko dana, uvedena je vanredna situacija u Užicu, Požegi, Novoj Varoši, Priboju, Arilju i Prijepolju.

U poslednja 24 sata u Zlatiborskom okrugu potvrđeno je još 13 pozitivnih slučajeva na kovid-19, što je sedam puta manje nego juče, saopštio je užički Zavod za javno zdravlje.

Sedam novoobolelih ima Užice, Čajetina dva i po jednog Arilje, Priboj, Prijepolje i Sjenica, a u toku jučerašnjeg dana zabeležena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su čak 94 nova slučaja u Zlatiborskom okrugu.

Od početka epidemije taj okrug ima potvrđena 762 pozitivna slučaja, umrla su 23 pacijenata, a prema zvaničnim podacima do sada se oporavio 181 pacijent. Na području Zlatiborskog okruga, zbog povećanja broja obolelih od kovida-19 uvedena je vanredna situacija u Užicu, Požegi, Novoj Varoši, Priboju, Arilju i Prijepolju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.