DOBIO SAM ANONIMAN POZIV I dalje traje potraga za nestalom devojčicom (15), oglasio se njen otac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2021, 21:53

"DOBIO SAM ANONIMAN POZIV" I dalje traje potraga za nestalom devojčicom (15), oglasio se njen otac (FOTO)

Oglasio se otac nestale Maje Paunović.

Maja Paunović (15) iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 31. marta uveče kada joj se iz porodičnog doma gubi svaki trag.

Saša Paunović, otac nestale devojčice rekao je da je Maja nestala kada je otišao u treću smenu.

- Želim samo da nađem ćerku, da se vrati kući. Ona je nestala 31. marta u toku noći, ja sam otišao u treću smenu i ostavio je kod kuće, kada sam se vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deteta nije bilo. Poslednji put sam se čuo sa njom kada sam otišao u treću smenu, oko 10 sati uveče - kaže on.

- Drugarica i drugari nemaju nikakve informacije. Dobio sam anoniman poziv, lažne informacije, da se moje dete nalazi u mestu Lomnica. Policija je pretražila to mesto, ali moje ćerke nije bilo. Iz policije su mi rekli da nema potrebe da obraćam pažnju na ovakve pozive - rekao je Saša.

Maja Paunovic iz Resavice nestala je 30.03.2021 godine Od tada ni traga ni glasa. apelujem na sve ljude dobrog srca...

Posted by Nemanja Stojanovic on Friday, April 2, 2021

Ako imate bilo kakvu informaciju, molim vas pozovite Majinog oca na broj telefona 063/1053029 kako bismo zajedničkim snagama pomogli porodici Paunović ili pozovite policiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.