DOBIO 33 MILONA, A SUTRADAN OTIŠAO NA POSAO: Mnogi zbog ovoga misle da nije normalan, a evo kako je sve objasnio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 22:07

DOBIO 33 MILONA, A SUTRADAN OTIŠAO NA POSAO: Mnogi zbog ovoga misle da nije normalan, a evo kako je sve objasnio (FOTO)

Jedan Kanađanin uprkos velikom dobitku na lutriji nije napustio posao jer nije mogao da ostavi svoje kolege.

Pjer Ričer iz Montreala u Kanadi je osvojio na lutriji 36,5 američkih dolara, odnosno oko 33 miliona evra, ali je nakon osvajanja premije uradio nešto o čemu planeta bruji, pišu mediji.

Otišao je u prodavnicu sa ćerkom da bi joj kupio tortu, a usput je kupio dva tiketa za 10 dolara.

Izvlačenje je bilo u subotu, a za dobitak je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznao u nedelju kada je njegova ćerka skakala i vrištala od sreće, dok je on ostao skoro pa ravnodušan.

Uprkos velikom bogatstvu koje je osvojio, u ponedeljak je otišao na posao jer "nije mogao da ostavi odeljenje isporuke".

- Ne mogu da ih ostavim. Bez mene odeljenje isporuke neće biti isto. Kupićemo kuću, novi automobil i otići ćemo na odmor - rekao je Ričer.

Prodavnica u kojoj je kupljen dobitni tiket je dobila proviziju od jedan odsto, odnosno 365.000 dolara. Ričer je ostao skroman i nastaviće da dolazi na posao uprkos milionima koje je osvojio.

#WATCH "I know I won the money but my body doesn’t feel any different," says Montrealer Pierre Richer, who humbly accepted a cheque for $50 million, winning the Lotto Max Jackpot on October 6 while shopping for Thanksgiving. The next day he went into work.https://t.co/qZomAD7p3Y

— CityNews Montreal (@CityNewsMTL) October 12, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.