DIVLJAO NA NOVOM BEOGRADU: Pola sata vozio kružnim tokom, ZAKUCAO SE U BANDERU, a tek onda je URADIO NEŠTO JOŠ OPASNIJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 11:00

DIVLJAO NA NOVOM BEOGRADU: Pola sata vozio kružnim tokom, ZAKUCAO SE U BANDERU, a tek onda je URADIO NEŠTO JOŠ OPASNIJE (VIDEO)

Noćas je jedan vozač divljao kod zgrade Opštine.

Noćas je na Novom Beogradu došlo do neverovatnog incidenta, kada je, kako građani javljaju, vozač automobila pola sata divljao kružnim tokom kod Opštine, a na kraju se i zakucao u saobraćajni znak.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagramu vozač je nepoštujući saoraćajna pravila, a ni signalizaciju, upravljao automobilom dok su pored njega prolazila ostala vozila i gradski prevoz. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Na posletku, primetno je da je vozač izleteo iz kružnog toka i udario u saobraćajni znak koji je stajao na travi. Ipak, ni to ga nije zaustavilo, te je nastavio da vozi kao da se ništa nije dogodilo.

Ovaj incident razbesneo je građane Beograda jer mnogi smatraju da ovakav nemar može da dovede do ozbiljnih posledica.

- Pola sata divljao, mogao je ubiti dosta ljudi. Gde je policija, znači poželeti mu sve loše, da ne bi drugi doživeli. Ovo je nasilje - glasi jedan od komentara ispod video snimka.

Drugi su komentarisali da mu treba oduzeti dozvolu, a pojedinci smatraju da mu treba naplatiti kaznu od 100.000 dinara za uništen znak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.