Izvor: Blic, 15.Jul.2023, 10:29

DIVLJAO NA KRUŽNOM TOKU, PA SE ZAKUCAO U ZNAK Osvanuo snimak bahate vožnje na Novom Beogradu: "Mogao je ubiti dosta ljudi!" (VIDEO)

Na društvenim mrežama je osvanuo video zapis bahate vožnje na Novom Beogradu, a građani javljaju da je vozač pola sata "divljao" kružnim tokom kod Opštine, pa se na kraju i zakucao u saobraćajni znak!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIVLJAO NA NOVOM BEOGRADU: Pola sata vozio kružnim tokom, ZAKUCAO SE U BANDERU, a tek onda je URADIO NEŠTO JOŠ OPASNIJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023

Noćas je jedan vozač divljao kod zgrade Opštine...Noćas je na Novom Beogradu došlo do neverovatnog incidenta, kada je, kako građani javljaju, vozač automobila pola sata divljao kružnim tokom kod Opštine, a na kraju se i zakucao u saobraćajni znak...Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagramu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.