DIVLJAJU AUTOMOBILIMA KOD BORČE: Jedan se BAHATI, vozi cik-cak, drugi SNIMA i JURI PREKO 100 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 14:41

DIVLJAJU AUTOMOBILIMA KOD BORČE: Jedan se BAHATI, vozi cik-cak, drugi SNIMA i JURI PREKO 100 (VIDEO)

Čitaoci platforme X osudili vozače.

Na platformi X, danas je okačen video snimak brze i nesavesne vožnje na obilaznici oko Borče, što je razbesnelo čitaoce. 

Jedna polovina komentara polemiše o stanju vozača belog forda, nagađaju da li je pod dejstvom alkohola ili narkotika, ili je ipak samo bahat, dok su drugi primetili i nemarnost osobe koja sve to snima.

- Gospodin koji snima vozi 112 na sat u jednom trenutku, dozvoljeno 80... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  Toliko o bahatosti - samo je jedan od komentara.

Obilaznica oko Borče, vozač pod dejstvom alkohola ili samo bahatost? pic.twitter.com/JchIyKvjxY

— nista od saradnje (@rekapitulacija) February 15, 2024

- Tu je 70/80 ograničenje, a svi se trkate. Treba vam dozvole uzeti! - napisao je drugi.

Neki su, ipak, pretpostavili da je vozač-kamerman planski vozio iza, kako bi sve usnimio.

Na sve to, jedan vozač kamiona je dodao:

- To je bezobrazluk. Vozim kamion i imam blokadu na 90km/h i dosta njih namerno usporava ispod 80 i kad krenem da ih pretičem, oni ubrzaju na preko 90. Kad vide da sam se vratio u desnu traku, smanje brzinu na ispod 90 - napisao je on.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.