Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 13:56

DIVLJAŠTVO! Šok snimak na putu kod Borče: Bahati vozač vozi cik-cak, drugi ga snima, a vozi preko 100 na sat (VIDEO)

Bahata i brza vožnja koja se u jednom trenutku pretvorila u trku snimljena je danas na obilaznici oko Borče. Naime, kako se vidi na videu objavljenom na društvenim mrežama, vozač belog "forda" sve vreme ne samo da vozi brzinom znatno većom od dozvoljene, već sve vreme prelazi iz jedne trake u drugu, potpuno zbunjujući osobu koja se nalazi u vozilu iza njegovog.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DIVLJAJU AUTOMOBILIMA KOD BORČE: Jedan se BAHATI, vozi cik-cak, drugi SNIMA i JURI PREKO 100 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024

Čitaoci platforme X osudili vozače...Na platformi X, danas je okačen video snimak brze i nesavesne vožnje na obilaznici oko Borče, što je razbesnelo čitaoce. ..Jedna polovina komentara polemiše o stanju vozača belog forda, nagađaju da li je pod dejstvom alkohola ili narkotika, ili je ipak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.