DIVAN ČOVEK, OBOŽAVAO JE DECU Ovo je ubijeni čuvar osnovne škole na Vračaru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 09:57

"DIVAN ČOVEK, OBOŽAVAO JE DECU" Ovo je ubijeni čuvar osnovne škole na Vračaru (FOTO)

Bio je radnik obezbeđenja u osnovnoj školi na Vračaru.

U pucnjavi u osnovnoj školi na Vračaru ubijen je radnik obezbeđenja, saznaje Alo.rs. Kako se saznaje sa lica mesta, on je bio radnik obezbeđenja u osnovnoj školi na Vračaru.

- Bio je divan čovek, obožavao je decu - rekao je izvor Aloa.

Kako saznaje Informer, on je radio dugo godina na mestu čuvara u školi "Vladislav Ribnikar" i đaci su ga voleli. Imao je sjajan odnos sa decom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja su ga slušala i umeo je među njima da zavede red.

Ubica je prvo naleteo na njega kada je sa dva pištolja ušao u zgradu škole i ubio ga na licu mesta. Zatim je uleteo u učionicu istorije gde je ubio osam đaka i nastavnicu istorije koja je držala nastavu.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.