DISAO UZ POMOĆ RESPIRATORA: Evo u kakvom je stanju Marko Živić - vodi bitku sa TEŽIM OBLIKOM korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2021, 18:41

DISAO UZ POMOĆ RESPIRATORA: Evo u kakvom je stanju Marko Živić - vodi bitku sa TEŽIM OBLIKOM korone

Marko Živić sa simptomima kovida i pozitivnim PCR testom primljen je u ovu zdravstvenu ustanovu pre dve nedelje i od tada vodi bitku sa težim oblikom koronavirusa

Glumac Marko Živić u toku jučerašnjeg dana skinut je sa respiratora, saznaje ekskluzivno Alo!.

Naime, on se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege B bloka KBC "Dr Dragiša Mišović", ali je van životne opasnosti.

Markovo stanje se i dalje prati i pod stručnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je medicinskim nadzorom, ali je situacija sada bolja nego prethodnih dana. Intubiran je, ali samostalno diše - rekao je izvor blizak poznatom glumcu, i dodao:

- Zbog specifičnog zdravstvenog stanja i oslabljenog imuniteta, ostaće u bolnici do daljeg, ali će primati svu neophodnu terapiju na koju je do sada dobro reagovao - ispričao je izvor Alo!.

Podsećanja radi, glumac . Do juče je bio na respiratoru sa kojeg je skinut. Zbog specifične kliničke slike i pređašnje glumčeve borbe s kancerom jednjaka i želuca, o njemu brine čitav tim lekara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.