DIRLJIVO! IZRAELCI IZLAZE NA ULICE DA PODRŽE SVOJE VOJNIKE KOJI IDU U RAT: Daju im vodu, hranu, obasipaju ih cvećem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 07:42

DIRLJIVO! IZRAELCI IZLAZE NA ULICE DA PODRŽE SVOJE VOJNIKE KOJI IDU U RAT: Daju im vodu, hranu, obasipaju ih cvećem! (VIDEO)

Izrael je mobilisao svo raspoloživo ljudstvo za borbu bez predaha

Na fejsbuk stranici "Srbi u Izraelu" objavljen je snimak kako građani Izraela sačekuju svoje vojnike koji idu u rat protiv Hamasa i obasipaju ih cvećem, ali im isto tako daju namirnice, vodu i hranu kako bi to imali tokom borbi za koje niko ne zna kada će se završiti.

Situacija u zemlji je veoma kritična, a Hamas je uspeo da se infiltrira u mnoge delove južnog Izraela. Ovaj palestinski pokret je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takođe lansirao više od 5.000 raketa na Izrael, što je dovelo do velikog broja žrtava.

Borci "Hamasa" su počinili i brojna zverstva u svom pohodu, kako nad izraelskim vojnicima, tako i nad civilima koji su se zatekli u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Broj mrtvih Izraelaca se popeo na 600, a verovatno je taj broj i veći, dok je broj ranjenih veći od 2.000 ljudi.

Hamas je takođe zarobio veliki broj Izraelaca i mnogi od njih su završili u pojasu Gaze. O njihovoj sudbini se za sada gotovo ništa ne zna. Internetom kruže brojni jezivi snimci nasilja i brutalnog postupanja prema Izraelcima od strane boraca Hamasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.