DEŽA VU? PONOVO PROGLASILI VANREDNO STANJE! Španija uvela policijski čas od 23 sata do 6 časova ujutru

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 15:31

DEŽA VU? PONOVO PROGLASILI VANREDNO STANJE! Španija uvela policijski čas od 23 sata do 6 časova ujutru

Premijer Pedro Sančez, odlučio je da se u zemlji uvede drugo vanredno stanje od početka godine

Vlada Španije proglasila je danas vanredno stanje u zemlji zbog korona virusa i uvela policijski čas od 23 sata do 6 časova ujutru.

U cilju zastavljanja širenja novog talsa kovida 19, Savet ministara na čelu sa premijerom Pedrom Sančezom, odlučio je da se u zemlji uvede drugo vanredno stanje od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine.

Prvo je trajalo od marta do juna, a prema nezvaničnim navodima, drugo bi moglo da traje čak do aprila 2021. godine.

Španija je prošle nedelje postala prva zemlja u Evropi i šesta u svetu koja je registrovala milion slučajeva infekcije kovid 19.

Namera vlasti je da novo vanredno stanje, inače četvrto otkad je srušen režim Franka, traje najmanje do 8. decembra, kako bi Španija u što boljoj situaciji dočekala božićne praznike.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Španija ponovo proglasila vanredno stanje i uvela policijski čas

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2020

Vlada Španije proglasila je danas vanredno stanje u zemlji zbog virusa korona i uvela policijski čas od 23 do 6 časova ujutru...U cilju zastavljanja širenja novog talasa Covida-19, Savet ministara na čelu sa premijerom Pedrom Sančezom, odlučio je da se u zemlji uvede drugo vanredno stanje od početka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.