DEVOJČICA SE UDAVILA U DVORIŠTU VRTIĆA: Policija i tužilaštvo nemi o tragediji, na vratima sveće

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 22:54

DEVOJČICA SE UDAVILA U DVORIŠTU VRTIĆA: Policija i tužilaštvo nemi o tragediji, na vratima sveće

Tragedija se dogodila u vrtiću u nemačkom gradu Limburgerhofu.

Četvorogodišnja devojčica stradala je u dvorištu vrtića "Dečja kuća" u nemačkom gradu Limburgerhofu, a navodno se dete slučajno zadavilo tokom igre.

Uprkos reanimaciji devojčica je preminula u poslepodnevnim časovima, a o uzroku smrti se još zvanično nisu oglasili ni policija ni tužilaštvo.

- Prema prvim nalazima istrage veruje se da je u pitanju nesrećan slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - stoji u zajedničkom saopštenju dve institucije.

Jedino što svedoči da se u vrtiću dogodila tragedija jesu sveće i buketi cveća na ulazu u vrtić, pišu nemački mediji.

I dalje nije jasno kako se dete udavilo, kao ni šta je prethodilo tragediji. Sada se istražuje da li su vaspitači načinili propust.

U dvorištu igrališta navodno postoje brojne sprave koje su navodno opasne za malu decu.

Nije poznato gde su vaspitači bili u trenutku tragedije, a nakon smrti deteta vrtiću je obustavljen rad najranije do utorka.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/I.N./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DEVOJČICA (4) SE UDAVILA U VRTIĆU Tragedija u Nemačkoj: Ispituje se šta su vaspitači radili u tom trenutku (FOTO)

Izvor: Blic, 16.Feb.2024

Telo četvorogodišnje devojčice pronađene je juče u opštinskom obdaništu, u nemačkom gradu Limburgerhofu, dok je danas policija otkrila uzrok tragedije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.