DETE POGINULO U SUDARU AUTOMOBILA I AUTOBUSA Stravicna nesreca srpske porodice kod Zvornika

Izvor: medio.rs, 25.Jul.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETE POGINULO U SUDARU AUTOMOBILA I AUTOBUSA Stravicna nesreca srpske porodice kod Zvornika

Dežurni hirurg Opšte bolnice Zvornik Radivoje Novaković je rekao da je dečak dovezen bez znakova života

Jedno lice je poginulo, a četvoro je teže povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 18.30 sati na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica u mestu Tabana.

Dežurni hirurg Opšte bolnice Zvornik Radivoje Novaković rekao je Srni da je jedan dečak dovezen bez znakova života, dok su ostali pacijenti primljeni sa težim stepenom povreda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
On je dodao da je reč o jednoj petočlanoj porodici iz Srbije.

– Dva dečaka su primljena sa težim povredama, od kojih jedan ima prelom butne kosti, a drugi povredu glave – rekao je Novaković i dodao da otac ove porodice ima prelom podlaktice i grudnog koša.

Prema njegovim rečima, majka ove porodice imala je lakše povrede.

- Nakon ukazane neophodne lekarske pomoći, pacijenti su u stabilnom stanju upućeni sanitetskim vozilima u Urgentni centar u Beograd na dalje lečenje – poručio je Novaković.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.