DETE NEMA EPI NAPAD, VEĆ NALET HISTERIJE Lekari došli da pomognu mališanu na Zvezdari pa dobili batine bejzbol palicama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 22:39

"DETE NEMA EPI NAPAD, VEĆ NALET HISTERIJE" Lekari došli da pomognu mališanu na Zvezdari pa dobili batine bejzbol palicama (VIDEO)

U brutalnom napadu u kojem su korišćene i bejzbol paluce danas su na Zvezdari pretučeni lekar, tehničar i vozač Hitne pomoći.

Oni su tokom lekarske intervencije povređeni u Pop Stojanovoj ulici, na Vračaru, kada su tri osobe bejzbol palicama nasrnule na njih.

Do incidenta je došlo kada je ekipa Hitne pomoći došla na intervenciju, jer je jedno dete imalo epi napad. Međutim, po dolasku na lice mesta, doktor je konstatovao da dete nema epileptični napad, već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napad histerije, a to je roditelje deteta iznerviralo, te su uzeli bejzbol palicu i napali lekara.

- I to sve samo zato što je doktor rekao da nije epi napad, nego napad histerije kod deteta, čovek je u Urgentnom i ima šest kopči - navodi se na Instagram stranici Serbia live Beograd.

U tekstu ispod videa tvrdi se da napadači "stalno to rade, prijavljuju da je epi napad da bi dobijali bensedin i bromazepam".

Podsetimo, napad se dogodio oko 17.40 sati. Povređeni članovi ekipe Hitne pomoći su sa povredama glave i ruke prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku, a tri osobe osmunjičene za napad su privedene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.