Bejzbol palicama napadnuta kola Hitne pomoći na Vračaru, ima povređenih VIDEO

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 18:30

Bejzbol palicama napadnuta kola Hitne pomoći na Vračaru, ima povređenih VIDEO

Dva radnika Hitne pomoći povređena su danas u Pop Stojanovoj ulici, kada su došli na intervenciju, a na njih su nasrnuli dva mladića sa bejzbol palicama.

"Dve osobe napale su palicama našu ekipu u Pop Stojanovoj ulici kada su došli na intervenciju", potvrdili su iz Hitne pomoći za "Blic".

U napadu na ekipu Hitne pomoći u Pop Stojanovoj ulici povređeni su lekar, tehničar i vozač, rekao je direktor Hitne pomoći Goran Čolaković.

"Oni su prevezeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Urgentni centra na dijagnostiku, tako da još ne znamo o kakvim se povredama radi", kaže Čolaković za "Novosti".

"Radi se o pedijatrijskoj ekipi Hitne pomoći, koja je došla po pozivu. Napali su ih sa palicama. Koliko sam ja obavešten, policija je identifikovala napadače i privela ih".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.