DETALJI UŽASA NA ADI HUJI: Devojčica (10) vratila se da potraže ukradene stvari kada je usledio stravičan zločin

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 08:29

DETALJI UŽASA NA ADI HUJI: Devojčica (10) vratila se da potraže ukradene stvari kada je usledio stravičan zločin

Osumnjičeni je na keju na Adi Huji uz pretnje, napao dve desetogodišnje devojčice, ukrao im mobilni telefon i blutut zvučnik, a zatim jednu od njih silovao i pobegao

Inspektori Odeska za seksualne delikte beogradske kriminalističke policije uhapsili su 15-godišnjeg mladića zbog sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i razbojništvo, saopštio je MUP.

.

Policija je reagovala čim je dobila poziv uplašene dece. Ubrzo je na osnovu opisa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u obližnjem romskom naselju uhapšen osumnjičeni.

Tokom dosadašnje istrage je utvrđeno da je na keju uz Dunav, osumnjičeni prvo oteo mobilni telefon jednom i blutut zvučnik drugom detetu i pobegao.

Zatim se desetogodišnja devojcica kojoj je ukraden telefon odvojila od svojih drugarica sa željom i nadom da će pronaci otet mobilni i blutut zvučnik. Međutim, na obližnjoj mračnoj šljunkari, petnaestogodišnjak je silovao devojčicu.

Tu je patrola i pronašla desetogodišnjakinju.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu za silovanje i razbojnistvo priveden nadležnom sudu.

Za krivično delo silovanje nad detetom zaprećena je kazna zatvora od 10 godina do doživotne robije.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.