DETALJI UBISTVA U NOVOM PAZARU: Metak je ispalio paša, otkrivene okolnosti koje su dovele do surove likvidacije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 20:13

DETALJI UBISTVA U NOVOM PAZARU: Metak je ispalio paša, otkrivene okolnosti koje su dovele do surove likvidacije (VIDEO)

Iz novopazarske bolnice saopštili su da je stanje Dž. P., koji je u pucnjavi ranjen, stabilno

Novopazarska policija u poteri je za E. Š. (39) iz ovog grada za koga se sumnja da je u četvrtak uveče u naselju Jalija ubio u prištinskog biznismena Selajdina Janovu (52).

.

Kako saznajemo, Janova i Dž. P. su pašenozi, oženili su se dvema sestrama, i odranije su imali nesuglasice.

- U četvrtak uveče Janova je, navodno, pozvao telefonom Dž. P. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dođe do naselja Jalija. Sa Dž. P. je pošao i njegov prijatelj E. Š. - navodi izvor.

Prema snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, ispred jednog kafića u Jaliji stigao je crni automobil iz koga su izašli Dž. P. i E. Š. Na snimku se vidi i Janova kako stoji na trotoaru.

- Dž. P., koji je izašao iz vozila, i Janova kratko su razgovarali, a zatim su osoba za koju se pretpostavlja da je E. Š. i Dž. P. ušli u auto. Prištinski biznismen tada je iz žardinjere u blizini dohvatio sakriveni pištolj, zapucao prema vozilu i ranio Dž. P. u nogu. E. Š. je uzvratio paljbu i ispalio više hitaca prema Janovi - priča naš sagovornik.

Janova je, inače, bio vlasnik transportne firme iz Prištine "Selo turs". Povremeno je dolazio u Novi Pazar, odakle mu je i žena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.