DETALJI STRAVIČNOG PORODIČNOG NASILJA U BEOGRADU: Uplašena žena sa ćerkom lupala komšijama na vrata da im pomognu! NIKO NIJE HTEO DA IM OTVORI!

Izvor: Press, 05.Jan.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI STRAVIČNOG PORODIČNOG NASILJA U BEOGRADU: Uplašena žena sa ćerkom lupala komšijama na vrata da im pomognu! NIKO NIJE HTEO DA IM OTVORI!

Dalibor Skočo (41) koji je u utorak uveče skočio sa petog sprata stana na Novom Beogradu nakon što je napao ženu i ćerku preminuo je u sredu u Urgentnom centru.
Nakon što je, iz sada nepoznatih razloga, Dalibor nasrnuo nožem na svoju ženu M. S. (34) u stanu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, a potom i povredio svoju ćerku (13) koja je pokušala da odbrani majku, on je obe isterao iz stana i zaključao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se unutra.
 
Uplašene majka i ćerka strčale su niz stepenište sa petog sprata.
 
"Njih dve su uplašene bežale od nasilnika, navodno su lupale na vrata komšija, ali im niko nije otvorio. Da li ih nisu čuli, nisu bili tu ili su se samo uplašili, ko će znati. Nekoliko stanova iznajmljuju privatne firme, a ostalo su stanari", ispričao  je jedan od očevidaca krvave drame.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.