DETALJI STRAVE I UŽASA U NIŠU! U krvavoj tuči mladiću slomili glavu i vilicu, policija privela dva osumnjičena

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 20:23

DETALJI STRAVE I UŽASA U NIŠU! U krvavoj tuči mladiću slomili glavu i vilicu, policija privela dva osumnjičena

U ulici Đuke Dinić u Nišu izbila krvava tuča u kojoj je ozbiljne povrede glave zadobio jedan mladić.

Dvojica muškaraca su uhapšena u munjevitoj policijskoj akciji, u kojoj je učestvovalo desetak pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se nezvanično saznaje, do svađe, a potom i tuče, došlo je danas oko 14 časova ispred jedne menjačnice u ulici Đuke Dinić, prekoputa Glavne autobuske stanice u Nišu.

- Do verbalne rasprave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došlo je u menjačnici, a potom se sukob nastavio ispred lokala gde je došlo do fizičkog obračuna. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede – prelom lobanje i dvostruki prelom vilice sa dislokacijom. On je prevezen u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu radi ukazivanja pomoći i lečenja. Zadržana su dvojica muškaraca zbog sumnje da su počinili krivično delo nanošenja teške telesne povrede u sticaju sa nasilničkim ponašanjem - izjavio je portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

Uzrok svađe i motiv za ovo brutalno prebijanje još uvek nije poznat, kao i da li su dvojica uhapšenih imali još neke saučesnike.

Isprebijani NIšlija je hospitalizovan i njegovo stanje trenutno nije poznato. Ono što jeste poznato je da je povrede zadobio udarcima rukama, ali nije isključivo i da su, zbog težine povreda, u njegovom povređivanju korišćene i noge, a možda i neki tupi predmeti.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.