DETALJI PUCNJAVE U OBRENOVCU! Meštani otkrili sve o porodici ranjenog mladića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2023, 19:03

DETALJI PUCNJAVE U OBRENOVCU! Meštani otkrili sve o porodici ranjenog mladića

Motivi napada na njega nisu poznati.

Mladić (27) teško je ranjen noćas, sat vremena posle ponoći u Obrenovcu, ali policija još nije utvrdila tačno mesto gde se dogodio obračun, jer ranjeni mladić neće da sarađuje sa inspektorima.

On je, kako se nezvanično saznaje, ranjen u Obrenovcu u šake, noge i stomak, a navodno mu je zrno odnelo deo prsta.

Iako teško ranjen, uspeo je da sedne u svoj automobil „smart“ i doveze do kuće u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stublinama.

Tamo ga je otac prebacio u svoj automobil i odvezao kod lekara, gde mu je pružena pomoć.

Meštani odakle je ranjeni mladić potvrđuju da znaju njegovu porodicu.

- Znam tu porodicu, otac mu radi u termoelektrani, a imaju i dosta zemlje. Otac je dobar komšija, ali mu se sin odmetnuo. Njega samo pozdravljam i ne ulazim u neke ozbiljnije razgovore. Uhvatio se sa lošim društvom, pa me i ne čudi da se dogodilo to što se dogodilo, mada je on lep i snažan momak - kaže jedna stanovnica Stublina.

Ovo je samo poslednja u nizu pucnjava u Obrenovcu i okolini, u kojima je u proteklih nekoliko godina bilo više mrtvih i ranjenih.

Ranjeni momak je od ranije poznat policiji, a protiv njega su podnošene krivične prijave zbog tuča, razbojništva kao i krivičnih dela vezanih za drogu.

Motivi napada na njega nisu poznati pošto on ne sarađuje sa policijom i za sada se ne isključuje nijedna mogućnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.