DETALJI POGIBIJE MLADIĆA (18) KOD SMEDEREVSKE PALANKE: Evo zašto je SEO u automobil - porodica slomljena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 17:43

DETALJI POGIBIJE MLADIĆA (18) KOD SMEDEREVSKE PALANKE: Evo zašto je SEO u automobil - porodica slomljena (FOTO)

Cela nesreća je misterija jer je on potpuno izgubio kontrolu nad vozilom, a nije udario ni u bankinu, niti je utvrđeno da mu je nešto na putu smetalo.

Tinejdžer (18) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11:20 sati dogodila na izlazu iz Smederevske Palanke, krenuo je iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu.

Naime, Aleksandar je imao probnu vozačku dozvolu, a najverovatnije je izgubio kontrolu nad svojim "sitroenom" i sudario se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa automobilom "fijat stilo" u kom su bili otac i sin.

- On je bio kod svog strica ovde u Palanci i rekao mu je da ide do dede na selo nešto da mu pomogne, ali kod dede se nikada nije pojavio. Tada smo čuli šta se desilo i odmah svatili o kome je reč. Porodica je slomljena - kaže komšija.

Prema njegovim rečima, cela nesreća je misterija jer je on potpuno izgubio kontrolu nad vozilom, a nije udario ni u bankinu, niti je utvrđeno da mu je nešto na putu smetalo.

- Muškarac koji je išao u suprotnom smeru je kočio sigurno 100 metara, verovatno je mislio da će se mladić vratiti u svoju traku, ali je došlo do direktnog sudara i on je preminuo na mestu - kaže komšija.

Kako se saznaje, čovek (48) koji je bio za volanom "fijata" je teško povređen i zadobio je prelom noge, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede i u stanju šoka je zbog svega što se desilo.

- Oni su odmah prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a policija utvrđuje tačne okolnosti događaja. Za sada je na osnovu tragova na putu ustanovljeno samo da je mladić prešao u suprotnu traku i tako naleteo na vozilo u kojem su bili otac i sin - kažu.

- Telo mladića biće poslato na obdukciju i radiće se analiza da se proveri da li je bio pod dejstvom alkohola ili narkotika - dodaje se.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.