DETALJI NESREĆE U SEVOJNU: Od automobila nije ostalo ništa, u jezivoj nesreći teško povređen suprug nastradale žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 17:54

DETALJI NESREĆE U SEVOJNU: Od automobila nije ostalo ništa, u jezivoj nesreći teško povređen suprug nastradale žene

Do saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros oko 6 sati na putu kroz Sevojno došlo je, prema prvim informacijama, jer je automobil iz neutvrđenih razloga udario u autobus. U automobilu, u kom se nalazila tročlana porodica, poginula je tridesetpetogodišnja žena, javljaju mediji.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu kroz Sevojno, nedaleko od kapije "Valjaonice bakra" kada je "reno senik" novosadskih registarskih tablica, koji je dolazio iz pravca Užica, udario u lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << autobus koji je prevozio putnike na relaciji Sevojono – Užice.

Žena koja se nalazila u automobilu sedela je na mestu suvozača i prilikom dolaska Hitne pomoći na lice mesta davala je znake života, preminula je nedugo po prijemu u užičku bolnicu.

Njen suprug smešten je sa teškim povredana u Opštu bolnici u Užicu, kao i dete, koje nije životno ugroženo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.