DETALJI NAPADA NA NAŠE UČENIKE U VENECIJI Srpskom dečaku isekli glavu flašom - U kakvom su stanju povređena deca?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 12:43

DETALJI NAPADA NA NAŠE UČENIKE U VENECIJI Srpskom dečaku isekli glavu flašom - U kakvom su stanju povređena deca?

Podsetimo, u pitanju su učenici Zubotehničke škole u Beogradu, koje je grupa Albanaca presrela kada su izašli na plažu ispred hotela. 

Grupa Albanaca napala je sinoć srpske učenike koji su boravili na ekskurziji u Veneciji, a među napadnutim učenicima ima i teže povređenih.

Kako se saznaje, jednom dečaku glava je rasečena staklenom flašom, te je bio na ušivanju, dok se za jednu učenicu sumnja da joj je slomljeno rebro. 

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanju su učenici Zubotehničke škole u Beogradu, koje je grupa Albanaca presrela kada su izašli na plažu ispred hotela.

- Revoltirani smo svi - rekla je žena potresena onim što se dogodilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa Albanaca napala učenike iz Srbije u Veneciji, ima povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2023

Učenici iz Srbije koji borave na ekskurziji napadnuti su u Veneciji, potvrđeno RTS-u u Ministarstvu prosvete. Kako RTS saznaje, grupa Albanaca napala je učenike Zubotehničke škole u Beogradu, dok su đaci na plaži ispred hotela u Lido di Jezolu slušali muziku. Iz škole za RTS kažu da je jedan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"BLIC" SAZNAJE Evo šta se krije iza napada na srpske đake na ekskurziji

Izvor: Blic, 16.Okt.2023

Na ekskurziji srpskih đaka u Veneciji povređen je jedan učenik. On je zadobio posekotine na glavi jer je gađan flašom. Do sukoba maturanata srednje Zubotehničke škole i migranata među kojima su neki govorili albanski, došlo je jutros oko dva sata iza ponoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.