DETALJI LIKVIDACIJE BIZNISMENA U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Bajrami likvidiran u luksuznom apartmanu, ubice znale ključnu informaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 08:20

DETALJI LIKVIDACIJE BIZNISMENA U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Bajrami likvidiran u luksuznom apartmanu, ubice znale ključnu informaciju

Došli su na motorima, maskirani, usred noći i sa više od 20 metaka izrešetali makedonskog biznismena Orhana Bajramija u luksuznom apartmanu u Haniotiju na Halkidikiju.

Bajrami (39) je ubijen, dok je drugi makedonski državljanin Sead S. ranjen i hospitalizovan,

- Odvedeni su u bolnicu na Halkidikiju, gde je jedan podlegao povredama, a drugi, zbog ozbiljnosti povreda, prevačen u drugu bolnicu u Poligirosu - saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako pišu makedonski mediji, ubijeni Bajrami je član klana Ducandjik/Grcec, koji je godinama u ratu sa drugim klanom iz Skoplja, Baron, dobro informisani izvor je rekao za Telmu.

Grčki mediji citirali su izvore iz lokalne policije na Halkidikiju koji su rekli da je ubistvo izgledalo kao "mafijaška osveta".

U subotu u podne Bajrami je trebalo da se odjavi i napusti luksuzni rezort, gde iznajmljivanje apartmana dnevno košta 600 evra. Ubice su navodno to znale.

Pored Bajramija i Seada, u apartmanu je bilo još troje ljudi - jedan muškarac i dve devojke, ali oni nisu pogođeni.

Policijske patrole su nakon likvidacije blokirale Hanioti, a granični prelazi ka Makedoniji, Bugarskoj u Turskoj se proveravaju jer se pretpostavlja da su ubice došle izvan Grčke i da će pobeći preko granice.

Rat godinama besni između dva klana, ranjeno je i ubijeno puno ljudi, a ubistva ostaju nerešena.

Dve grupe se bore za teritoriju zbog kriminalnih poslova sa drogom, reketiranja i krađe, kao i pokušaja da kroz gradnju operu i legalizuju kriminalno zarađeni novac, prenosi Telma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IZREŠETAN U LUKSUZNOM APARTMANU Napadači su u njega sasuli 20 metaka na Halkidikiju, mediji otkrivaju: Radi se o RATU KLANOVA

Izvor: Blic, 16.Jul.2023

Napadači su došli na motorima, maskirani, usred noći i sa više od 20 metaka izrešetali makedonskog biznismena Orhana Bajramija u luksuznom apartmanu u Haniotiju na Halkidikiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.