DETALJI HORORA KOD OBRENOVCA: Žena se sumnjiči da je ubila vanbračnog supruga, telo u fazi raspadanja našao komšija

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 15:15

DETALJI HORORA KOD OBRENOVCA: Žena se sumnjiči da je ubila vanbračnog supruga, telo u fazi raspadanja našao komšija

Sumnja se da se ubistvo dogodilo još početkom prošlog meseca.

U Obrenovcu je uhapšena B. P. (55) zbog sumnje da je brutalnim udarcima ubila muškarca Bojana A. (54) sa kojim je bila u vanbračnoj zajednici. Prema nezvaničnim saznanjima, ovo se ubistvo se desilo početkom aprila u selu Piroman kod Obrenovca, ali je telo pronađeno kasnije.

- Niko ne zna kada se tačno ubistvo desilo jer je telo pronađeno u fazi raspadanja. Ko zna ona je njega verovatno na spavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubila i pobegla - rekao je jedan od komšija koji je iz viđenja poznavao ubijenog Bojana.

On objašnjava da je telo nesrećnog čoveka pronašao komšija koji je hteo da proveri šta je sa ubijenim Bojanom jer se nije javljao na posao.

- Zvali su ga da provere šta se dešava sa Bojanom jer se nije javljao na posao, a navodno je radio u Železniku. Telo je bilo u fazi raspadanja, a od te žene nije bilo ni traga ni glasa - kaže sagovornik.

Kako tvrdi sagovornik B.P i Bojan su se tu doselili dve godine pre ubistva i nisu se baš družili sa komšijama.

- Ona je bila preke naravi, tako je bar delovala. Svađala se sa komšijama. Imali su psa koji je ujeo jednu komšinicu trebalo je da idu na sud ali eto ko zna šta će sada biti - rekao je komšija.

Kako kaže iz medija su saznali da je ona uhapšena, ali i da su odahnuli.

- Nije nam bilo svejedno. Pogotovo žene su se plašile. Ko zna svima je bilo jasno da ona nije normalna, a verovali smo da se krije u obližnjoj šumi -  rekao je ovaj meštanin Piromana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE BILJANA KOJA JE MUŽU SMRSKALA GLAVU: Bojanov leš danima trunuo u kući pronašen tek na VELIKI PETAK! FOTO

Izvor: Kurir, 08.Maj.2021

Biljana P. (55) iz Piromana uhapšena u petak zbog sumnje da je sredinom aprila u Obrenovcu usmrtila Bojana A. (54), s kojim je bila u vanbračnoj zajednici

Nastavak na Kurir...

BOJANA A. (54) UHAPŠENA POD SUMNJOM DA JE UBILA VANBRAČNOG SUPRUGA: Komšije strahovale da se krije u obližnjoj šumi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 11:29

Kako se sumnja, Bojana A. je vanbračnog supruga B.P. (55) ubila brutalnim udarcima..Policija je uhapsila B. P. (55) zbog sumnje da je u Obrenovcu brutalnim udarcima ubila Bojana A. (54) sa kojim je navodno bila u vanbračnoj zajednici...Ubistvo se dogodilo početkom prošlog meseca u selu Piroman kod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.