DETALJI DRAME U BEOGRADU: Poznat IDENTITET povređenog muškarca, otkriveno u kakvom je stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 09:37

DETALJI DRAME U BEOGRADU: Poznat IDENTITET povređenog muškarca, otkriveno u kakvom je stanju

Policija proverava njegovo svedočenje

Muškarac (46) koji je sa ranom na grudima primljen u Urgentni centar je kuvar u poznatom restoranu na Novom Beogradu, saznaje se.

Nezvanično, on se sam dovezao u Urgentni centar.

- O tome ko ga je ubo nožem i zbog čega nije želeo da sarađuje sa policijom. Rekao je samo da je kuvar u restoranu na Novom Beogradu i da je napadnut ispred njega. Inspektori proveravaju njegove navode - kaže sagovornik blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istrazi.

Muškarca su lekari sanirali povredu na grudima i on je pušten na kućno lečenje.

Istraga je u toku.

O slučaju je obavešteno i tužilaštvo.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Jelena Paunović/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kuvar iz poznatog BG restorana sa ranom na grudima ušetao u Urgentni centar, neće da otkrije napadača

Izvor: Luftika.rs, 23.Feb.2024

Muškarac B.G. (46) koji je sa ranom na grudima primljen u Urgentni centar je kuvar u poznatom restoranu na Novom Beogradu, javlja Telegraf.rs.. – Nije želeo da sarađuje sa policijom o tome ko ga je ubo nožem i zbog čega. Rekao je samo da je kuvar u restoranu na Novom Beogradu i da je napadnut...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.