Izvor: Luftika.rs, 23.Feb.2024, 10:28

Kuvar iz poznatog BG restorana sa ranom na grudima ušetao u Urgentni centar, neće da otkrije napadača

Muškarac B.G. (46) koji je sa ranom na grudima primljen u Urgentni centar je kuvar u poznatom restoranu na Novom Beogradu, javlja Telegraf.rs.
– Nije želeo da sarađuje sa policijom o tome ko ga je ubo nožem i zbog čega. Rekao je samo da je kuvar u restoranu na Novom Beogradu i da je napadnut ispred njega. Inspektori proveravaju njegove navode – kaže sagovornik blizak istrazi.
B.G. su lekari sanirali povredu na grudima i on je pušten na kućno lečenje.
Istraga je u toku.
O slučaju je obavešteno i tužilaštvo.
Slavni fudbaler hitno prebačen u bolnici zbog predoziranja, u decembru izboden nožem na ulici

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

DETALJI JEZIVE TUČE NA ZVEZDARI: Mladića (28) isprebijali i izboli nožem ispred poznatog restorana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 09:24

Hitno je prebačen u Urgentni centar..Mladić (28) je teže povređen u tuči koja se noćas dogodila na Zvezdari. Kako saznaje Telegraf.rs, mladić je povređen ispred poznatog restorana...Kako je ispričao policiji, više osoba ga je šutiralo i neko od njih ga je nožem ubo u nogu. Mladić je tvrdio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.