DETALJI BRUTALNOG OBRAČUNA TINEJDŽERA U ZEMUNU: Provocirao dvojicu mladića i devojku, pa mu zarili nož u stomak

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 01:00

DETALJI BRUTALNOG OBRAČUNA TINEJDŽERA U ZEMUNU: Provocirao dvojicu mladića i devojku, pa mu zarili nož u stomak

Juče oko 15:20 časova prijavljen je sukob u Zemunu

Odmah su upućene patrole. Na licu mestu je ustanovljeno da je mladić (20) zadobio ubodnu ranu stomaka i privatnim vozilom prevezen u KBC "Bežanijska kosa", saznaje "Blic".

Svedoci su izjavili da je povređeni mladić provocirao dva tinejdžera i jednu devojku nakon čega je došlo do tuče između njih. Navodno je kod sebe imao nož koji mu je ispao, nakon čega je jedan od momaka s kojima se sukobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzeo taj nož i ubo ga.

U ulici Stojana Dečermića pronađeni su osumnjičeni u starosti od 17 i 19 godina. Oni su dovedeni u policijsku stanicu. Policija je brzo pronašla i izvršioca, dete (14).

Zamenik tužioca VJT-a za maloletnike se izjasnio da se od deteta uzme izjava u formi službene beleške. Od jednog vinovnika je takođe uzeta izjava u formi službene beleške. Jedan osumnjičeni je po nalogu VJT-a u zadržan do 48 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.