DESNO NA SLICI JE MOJ MATEJ Oglašavaju se prijatelji nestalog Splićanina - dele fotografije mladića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2022, 23:19

"DESNO NA SLICI JE MOJ MATEJ" Oglašavaju se prijatelji nestalog Splićanina - dele fotografije mladića (FOTO)

Na društvenim mrežama se oglašavaju i prijatelji nestalog Mateje koji se nadaju da će biti pronađen

Za nestalim mladićem tragaju gotovo svi, pitaju se gde bi mogao da nestane, ali i dalje nema odgovora. Nažalost, mnogi sumnjaju da je Splićanin mogao završiti i u reci, ali ako je tako, kako su stručnjaci već govorili, temperatura vode je niska, te bi mogla da izazove šok za organizam nakon čega bi moglo doći i do smrti.

Na društvenim mrežama se oglašavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovi prijatelji i najbliži nestalog Mateje koji mole sve da mladić bude nađen živ i zdrav.

- Pre 10 godina na vrhu Meteora, moja voljena deca...desno, s belom kapom čuči moj Matej Periš....nestao je pre par dana... molimo se prijatelji da se vrati živ i zdrav svojoj kući - napisala je jedna žena na svom Fejsbuk profilu.

Prijatelji Mateje Periša prijavili su njegov nestanak 31. decembra, rekavši da ga nema od 2.30.

U međuvremenu, tokom potrage za njim, isplivalo je nekoliko video snimaka na kojima se sumnja da je Matej koji trči više od sat vremena Beogradom.

Podsetimo, po ulasku u reku, navodno je prvo plivao leđno, a onda se okrenuo i nastavio da pliva prsno što se vidi na jednom od snimaka. 

BONUS GALERIJA - Potraga za nestalim mladićem još u toku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.