DEČAKA (10) U BAZEN GURNUO VRŠNJAK: Detalji stravične tragedije kod Sombora u kojoj se utopio mališan

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 10:51

DEČAKA (10) U BAZEN GURNUO VRŠNJAK: Detalji stravične tragedije kod Sombora u kojoj se utopio mališan

U cilju utvrđivanja svih okolnosti biće angažovani Centar za socijalni rad i dečji psiholog.

Telo desetogodišnjeg dečaka B. P. pronađeno je sinoć oko 22.20 sati u gradskom bazenu u Odžacima kod Sombora. Kako je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Somboru, njega je u bazen gurnulo drugo dete.

- Dete je gurnuto u bazen od strane drugog deteta. Neće biti krivičnog postupka jer je dete krivično neodgovorno, odnosno mlađe od 14 godina. Tačno je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuvar bazena gluvonema osoba, te da zato niko nije čuo šta se dogodilo - kaže tužilac Višeg javnog tužilaštva u Somboru.

Tokom provera koje je sprovela policija, utvrđeno je da je najverovatnije dečak (8) gurnuo desetogodišnjaka u bazen, i da su oni u tom trenutku bili sami na objektu.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti, i kako bi bila uzeta izjava od 8-godišnjeg dečaka, biće angažovani Centar za socijalni rad i dečji psiholog.

Nadležno javno tužilaštvo naložilo je i dodatne provere kako bi se utvrdila eventualna odgovornost uprave bazena u Odžacima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAZEN BIO ZATVOREN KADA SE DETE UTOPILO Čuvar otišao do toaleta na nekoliko minuta

Izvor: Blic, 14.Jun.2021

Telo dečaka B. P. (10) pronađeno je sinoć oko 22.20 sati u bazenu u Odžacima. Policija je dete pronašla nakon što je otac prijavio nestanak dečaka.

Nastavak na Blic...

MUČNI DETALJI TRAGEDIJE U ODŽACIMA Dečaka (10) koji se utopio u vodu gurnuo drug (8), a čuvar bazena ništa nije mogao da čuje jer je gluvonem

Izvor: Blic, 14.Jun.2021

Dečaka B. P. (10) pronašla je policija preksinoć oko 22.20 časa utopljenog na dnu olimpijskog bazena u Odžacima. Navodno ga je u vodu gurnuo njegov drugar (8) sa kojim je zajedno preskočio ogradu i ušao na bazen u nameri da se tamo igraju.

Nastavak na Blic...

"DA JE NEKO ČUVAO BAZEN, MOJ SIN BI SADA TRČAKARAO DVORIŠTEM Roditelji dečaka koji se utopio u Odžacima skrhani od bola: Rekli su mi da je sat vremena bio pod vodom

Izvor: Blic, 15.Jun.2021, 09:45

Inspektori su mi rekli da je on u to vreme već sat vremena bio pod vodom. Najteži trenutak u životu mi je bio kad sam otišao na prepoznavanje tela rođenog deteta. Danas ćemo ga sahraniti, rekao je Darko, otac desetogodišnjeg B. P. koji se utopio prekjuče na gradskom bazenu u Odžacima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.