DEČAK sa ovog snimka postao je TROSTRUKI UBICA Dobar dan, ja sam Filip, ispričaću vam svoj san (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAK sa ovog snimka postao je TROSTRUKI UBICA "Dobar dan, ja sam Filip, ispričaću vam svoj san" (VIDEO)

Prethodnih dana, hrvatski mediji su objavljivali detalje iz njegovog privatnog života

Filip Zavadlav (25) dospeo je u fokus javnosti nakon što je proteklog vikenda uhapšen zbog sumnje da je počinio trostruko ubistvo u Splitu, a sada se na društvenim mrežama počeo deliti njegov snimak iz 2006. godine.

On je tada, još kao osnovac gostovao u emisiji Jabuke TV-a "Dica sritnih lica". Zavadlav je novinarima morao da prepriča jedan svoj san, a otkrio je da je sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << školskim kolegama otputovao na ekskurziju u Australiju.

.

Tako smo saznali da je Filip odrastao u disfunkcionalnoj porodici pa su još 2008. godine on i njegov brat pobegli u policiju nakon što ih je njihova majka istukla.

Osim zabrinjavajućih odnosa u porodici, jedan Filipov brat svojevremeno je izdvojen iz porodice, u Zadru je završio srednju školu, nakon čega su počeli i problemi s drogom. Ipak, njihove komšije tvrde da su najveći krivci za celokupnu situaciju njihovi roditelji jer "da su dečaci odrastali u normalnoj porodici, to se sigurno ne bi dogodilo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.