DEČAK-UBICA PROGOVORIO O LISTI ZA ODSTREL! Istražitelji užasnutim rečima koje je izgovorio na saslušanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 13:18

DEČAK-UBICA PROGOVORIO O "LISTI ZA ODSTREL"! Istražitelji užasnutim rečima koje je izgovorio na saslušanju

Detalji sa saslušanja dečaka-ubice koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja.

Dečak ubica (13) koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, i teško povredio još četvoro dece i nastavnicu istorije, nije se pokajao niti zaplakao za drugarima.

Tokom saslušanja učenika koji je počinio jezivi masakr, roditelji nastradalih učenika skupili su hrabrost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i postavila nekoliko pitanja dečaku ubici, koji je putem video linka saslušavan iz prostorija psihijatrijske klinike na kojoj je već dva i po meseca.

Učenik koji je u školi ubio devetoro svojih vršnjaka, pre jezivog zločina napravio je spisak dece. On je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, u istrazi koja se vodi protiv njegovog oca, potvrdio da su na njemu bili oni koje je želeo "da likvidira".

Napravio sam spisak pa sam odustao i odlučio da ubijem sve redom. Ne znam zašto sam odustao, znam da sam pucao ali da nisam video krv i da nisam znao da li je neko mrtav - rekao je navodno putem video linka dečak ubica.

Kako smo ranije pisali, on je tek tokom saslušanja koje je bilo u ponedeljak, saznao ko su sve žrtve zločina koji je počinio.

Podsetimo, trinaestogodišnjak je saslušavan kao svedok u istrazi koju Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi protiv njegovog oca, zbog sumnje da je sina vodio u streljanu i učio ga da puca iako ima svega 13 godina, kao i zbog toga što je oružje za koju je imao dozvolu držao nedovoljno obezbeđeno, pa je njegov sin lako došao do dva pištolja. Oružje je, podsetimo, kobnog dana uzeo iz sefa za koji je navodno izjavio "da ga je lako otvorio jer je imao tri broja, a dva su bila nameštena već tako da otvaraju sef i da je samo treći zavrteo dva puta".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

4 PITANJA BEZ ODGOVORA Da li će novi zakon uspeti da dečaka ubicu zadrži u bolnici?

Izvor: Blic, 30.Jul.2023

Skoro tri meseca su prošla od stravičnog masakra u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu kada je 13-godišnjak ubio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole, a Srbija se i dalje nalazi u svojevrsnom stanju kolektivnog šoka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.